3DTechDraw

Specialist in verspanen. 
Van tekening 
tot complete serie

Lees meer

Snel naar uw perfecte eindresultaat.

Met onze hypermoderne CNC machines en CAM software maken wij de meest complexe vormen uit praktisch alle verspaanbare materialen. 3DTechDraw verspaant zowel metalen als niet-metalen zoals RVS, kunststof, titanium en inconel. Ons hechte team van specialisten verandert uw concept of tekening in een prototype of zelfs in een complete serie. Door continue innovatie in het productieproces weten we de kwaliteit te verbeteren en de levertijd te verkorten. Wij leggen u graag uit hoe wij ook voor uw product een perfect resultaat kunnen garanderen.

Lees meer

Contact

Heeft u vragen? Bel of mail ons. Of kom bij ons langs in Culemborg; de koffie staat klaar!

Contact

bg1.jpg

3DTechDraw in beeld

Waarom wij de specialist in verspanen zijn? Deze beelden zeggen meer dan woorden. 

Play

De expertises van 3DTechDraw

Vrijwel al onze frees- en draaimachines worden CAD-CAM aangestuurd, waardoor het produceren van zowel enkelstuks als grote series vaak sneller en makkelijker gaat dan aan de machine geprogrammeerd. En wij kunnen multitasken: onze geavanceerde Okuma Multus kan zowel frezen en draaien waardoor de productietijd verkort wordt en de nauwkeurigheid gegarandeerd is. Naast frezen en draaien kunt u bij 3DTechDraw ook terecht voor andere bewerkingen zoals lassen, zagen en tappen. Zo kunnen wij het productieproces van uw product van het begin tot het einde verzorgen.

Laatste nieuws

Snel Truck Sleep- en Bergingssysteem door Dutch Recovery System

Het 3DTechDraw team is trots om u Dutch Recovery System te presenteren.

Het ontwikkelings- en productieteam van het eerste snelle sleep systeem brengt u de volgende stap in kwaliteit, service en kracht!


Lees meer