Draaien

Lees meer

Geen uitdaging te gek.

Onze draaibanken zijn zowel geschikt voor gecompliceerde enkelstuks, als voor kleine en middelgrote series. De Doosan PUMA 2600 LM, Okuma LB3000 en de Doosan Lynx 220 LSYC kunnen door aangedreven gereedschappen complexe draai- en ook freesbewerkingen uitvoeren. Tezamen met de stafaanvoer kunnen producten veelal in een keer worden afgemaakt tot eindproduct. Zo hebben wij een serie verstuivers, bedoeld voor de motorracerij, in één productieproces kunnen maken op de PUMA 2600LM. En dat scheelt enorm in productietijd, waardoor de levertijd aanzienlijk verkort wordt. Deze machine leent zich niet alleen voor grote series, maar ook voor bijzonder zware werkstukken zoals RVS schroefaandrijfassen van ~400 kg.

Voor hoognauwkeurige enkelstuks beschikken wij over een Okuma LB3000. Op deze machine kunnen bijvoorbeeld uitstekend geharde spindelassen gedraaid worden.

Daarnaast is onze Doosan Lynx 220 LSYC door de Siemens 828D besturing en subspindel met name geschikt voor complexe series, zoals koperen puntlaselektroden. Complexe bewerkingen kunnen namelijk niet alleen door middel van CAD-CAM besturing, maar ook snel en eenvoudig aan de machine geprogrammeerd worden.

Voor snelle en kleine draaiklussen gebruiken wij o.a. de Microcut Challenger. Dit is een teach-in draaimachine die wij flexibel inzetten voor eenvoudige enkelstuks en het pas maken van las-samenstellingen. Maar ook voor het produceren van gebolleerde rollen voor loopbanden.

Contact

Heeft u vragen? Bel of mail ons. Of kom bij ons langs in Culemborg; de koffie staat klaar!

Contact

bg1.jpg

Toepassingen

1-2.jpg2-2.jpg3-2.jpg4-2.jpg5-2.jpg6-1.jpg