Frezen

Lees meer

Onze machines kunnen alles. 

3DTechDraw werkt met moderne CNC bewerkingscentra, die het frezen van complexe en grote werkstukken, van enkelstuks tot complete series, mogelijk maken. Ons machinepark omvat een Doosan NM510, voor veelvoorkomend groot freeswerk, en een Doosan VC630/5AX, voor nauwkeuriger 5-assig freeswerk.

De Doosan NM510 is een 3-assige freesmachine
met eenvoudig op te bouwen 4eas. De CAD/CAM aansturing maakt het mogelijk om snel en gemakkelijk producten zoals kunststof vacuümplaten, wormpomp rotors maar ook een aluminium gitaarbody te frezen.

De Doosan VC630/5AX is een 5-assige freesbank met stevig frame, waardoor hij ook geschikt is voor zware verspaning. Door de hoge nauwkeurigheid leent deze machine zich uitstekend voor het 5-assig simultaan bewerken van geharde spuitgietmatrijzen, maar ook het 5-zijdig frezen van cilinderkoppen. Bijna elk product kan met één of twee opspanningen gemaakt worden, wat een besparing op productiekosten en levertijd oplevert ten opzichte van traditionele bewerkingsprocessen. Bovendien kan er snel tussen producten gewisseld worden door het nulpuntspansysteem, waardoor series en spoedklussen elkaar flexibel af kunnen wisselen.

Contact

Heeft u vragen? Bel of mail ons. Of kom bij ons langs in Culemborg; de koffie staat klaar!

Contact

bg1.jpg

Toepassingen

1-3.jpg2-3.jpg4-3.jpg5-3.jpg6-2.jpg