Wij maken de meest complexe
vormen uit praktisch alle
verspaanbare materialen.

Lees meer

Over 3DTechDraw

Met onze hypermoderne CNC machines en CAM software maken wij de meest complexe vormen uit praktisch alle verspaanbare materialen. 3DTechDraw verspaant zowel metalen als niet-metalen zoals RVS, kunststof, titanium en inconel. Ons hechte team van specialisten verandert uw concept in een technische tekening, een prototype en zelfs in een complete serie. Wij denken graag met u mee over de productiemogelijkheden. Met een kleine aanpassing in het ontwerp is een product soms veel eenvoudiger te produceren, met alle voordelen van dien.

Wij streven voortdurend naar innovatie zodat wij een perfect eindresultaat kunnen garanderen. Van fijnmechanische techniek tot machinebouw. Ons snelle verspaningsproces wordt mogelijk gemaakt door onze geavanceerde machines en ons gespecialiseerde team, maar ook door onze eigen voorraad van veelgebruikte materialen. (Spoed)opdrachten kunnen bij ons dan ook op bijzonder korte termijn geproduceerd en geleverd worden. Niets is ons te gek.

Contact

Heeft u vragen? Bel of mail ons. Of kom bij ons langs in Culemborg; de koffie staat klaar!

Contact

bg1.jpg
innovatie.jpg

Innovatie

Wij zoeken doorlopend naar mogelijkheden om het productieproces en de kwaliteit te verbeteren en de levertijd te verkorten. Deze drang naar innovatie heeft onder andere geresulteerd in de aanschaf van de Cobot in 2017. Voor deze collaborative robot heeft 3DTechDraw een beladingscel ontwikkeld met meerdere laden, waardoor op slechts een klein oppervlak een groot aantal producten kunnen worden geladen. Ook 's nachts, want de Cobot werkt gestaag door als iedereen al naar huis is.

Naast automatisering, helpt ook verregaande digitalisering ons om de kwaliteit en snelheid hoog te houden. Ons ondersteunend proces verloopt volledig digitaal, van offerte tot facturatie. Wij vinden altijd de laatste versie van technische tekeningen en productinformatie terug in ons systeem en dat voorkomt fouten. Ook bewaren wij verschillende revisies van werkstukken, zodat er altijd op een eerdere revisie kan worden teruggevallen.

Een stukje geschiedenis

In 2008 begon Jasper Wijnschenk op zijn zolderkamertje met 3D-tekenen. Zijn nieuwe bedrijfje was geboren en Jasper gaf het de toepasselijke naam ‘3DTechDraw’. Toen Jasper de machines van een metaalbedrijf kon overnemen, verhuisde hij naar een bedrijfspand in Asch. Daar begon hij, met slechts conventionele frees- en draaibanken en lasapparatuur, met het verspanen en bewerken van metalen. 3DTechDraw begon te groeien en al snel werd geïnvesteerd in CNC machines om nauwkeuriger en sneller te kunnen verspanen. In 2011 kwam neef Mark Mastenbroek bij het jonge bedrijf werken en later ook broertje Laurens Wijnschenk. Uit het oorspronkelijke jasje gegroeid, verhuisde 3DTechDraw in 2013 naar Culemborg. De groei blijft aanhouden en inmiddels zijn we alweer een verhuizing binnen Culemborg en zes nieuwe medewerkers verder.

geschiedenis.jpg
team.jpg

Gespecialiseerd team

Het enthousiaste team van 3DTechDraw is nu acht man -en twee vrouwen - sterk: Jasper, Mark, Bryan, Margo, Gerrit, Raymond, Josefien, Rob, Max en Laurens. Zij hebben elk hun specialisatie in frezen of draaien en zijn in staat meerdere machines aan te sturen. Een veelzijdig en hecht team waar kwaliteit bovenaan staat. Wilt u meer lezen over onze toppers?

Ons team